سبد خرید

اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر

اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر

زمانی که شما با پاهایتان حرکت می‌کنید درواقع حرکت سایر اعضای بدن را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهید و باعث تغییر در آن می‌شوید. این اشتباه است که بعضی‌ها فکر می کنند پا سبب کمر درد نمی‌شود و می‌توان به راحتی به این نتیجه رسید که زمانی که کفش نامناسب می‌پوشید به سرعت بر ناحیه کمر تاثیر می‌گذارد.

در ادامه با مقاله( اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر) همراه باشید.
تمام اعضای بدن با هم در ارتباط هستند و کوچکترین درد در یک ناحیه، قسمت‌های دیگر را نیز درگیر خواهد کرد. پس انتخاب یک کفش مناسب مانند کفش ورزشی و پیاده‌روی برای راه رفتن طولانی، تاثیر زیادی بر جلوگیری از کمر درد دارد.
علت درد در قسمت پایین کمر چیست؟
در صورتی که همه اعضای بدن با هم مطابقت نداشته باشند فشار بسیار زیادی به مفاصل وارد می‌شود و بدن نیز برای علت ایجاد شده به روش‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد که یکی از همین روش‌ها ایجاد درد در قسمت پایین کمر است.
کمر درد علت‌های دیگری نیز دارد که آن‌ها را نیز نام می‌بریم:
  • ایستادن یا نشستن در حالت نامناسب به مدت طولانی
  • بلند کردن اجسام سنگین به روش غلط
  • سیاتیک
  • مشکلاتی که با بالا رفتن سن ایجاد می‌شود
  • چاقی و اضافه وزن
  • نداشتن فعالیت‌های ورزشی و جسمانی
کفش، کفش طبی، خرید کفش طبی، خرید کفش کفش طبی،
اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر
چه کفش هایی باعث کمر درد می شوند؟
  • کفش‌های تونی: این نوع کفش‌ها به عنوان خطرناک‌ترین نوع کفش‌ها هستند، به دلیل کفی لغزنده‌ای که دارند وقتی با آن‌ها راه می‌روید انگار روی یک سطح نا پایدار قدم می‌گذارید. طراحی این نوع کفش به گونه‌ای است که آن دسته از عضلاتی را درگیر می‌کند که شما در راه رفتن معمولی اصلا از آن‌ها استفاده نمی‌کنید. پاشنه‌های این نوع کفش نیز باعث توزیع غیر یکنواخت وزن بدن می‌شود که باعث فشار وارد کردن به پاشنه آشیل پا شده و آسیب جدی به مچ پا، زانو و کمر وارد می‌کند.
  • کفش پاشنه‌بلند: یکی از اصلی‌ترین عوامل ایجاد کمر درد همین کفش‌های پاشنه بلند هستند. کفش‌های پاشنه بلند علاوه بر آسیب رساندن به ستون فقرات، به کف پا و زانو و مفصل ران نیز آسیب وارد می‌کنند. پوشیدن این کفش ها باعث می‌شود وزن بدن به سمت جلو هدایت شود و ایجاد فشار روی انگشتان پا می‌کند. این کفش‌ها عضلات پا را کوتاه و منقبض می‌کنند و باعث فشار به زانوها می‌شود و باعث از بین رفتن هم ترازی و خارج شدن از حالت عادی کشکک زانو نیز می شوند. این فشارها به مفصل ران پا که نقش مهمی در دویدن و راه رفتن دارد نیز وارد می‌شود. پوشیدن کفش پاشنه بلند قفسه سینه و لگن را به سمت جلو هدایت می‌کند و این فشار باعث آسیب دیدن ستون فقرات می‌شود.
  • کفش‌های تخت: این نوع کفش‌ها همانند کفش‌های پاشنه بلند کل بدن را درگیر می‌کنند چون کف پا را کاملا حمایت نمی‌کنند. پلانتار فاسیا از قوس کف پا حمایت می‌کند اما پوشیدن کفش‌های تخت موجب کشیدگی آن می‌شود و همینطور باعث منقبض شدن تاندون‌های آشیل هم می‌شود. مقبض شدن یا سفت شدن تاندون‌ها باعث از بین رفتن گودی کف پا می‌شود و این خود دلیل بر پارگی تاندون و رباط پا می‌شود. اگر صافی کف پا درمان نشود باعث ایجاد آرتوروز زانو می‌شود. کف کفش‌های تخت خاصیت ضربه‌گیری ندراند و یا قدرت ضربه گیری بسیار کمی دارند ازین رو این نوع کفش‌ها نیز سبب ایجاد کمر درد می‌شوند.
  • دمپایی و صندل: شما بخاطر نگه داشتن صندل و دمپایی باید فشار زیادی به انگشتان پا وارد کنید تا از پا خارج نشوند که خود این کار باعث ایجاد آسیب‌دیدگی پا و کمر درد در هنگام راه رفتن می‌شود. وقتی دمپایی می‌پوشید باعث می‌شود کوتاه‌تر قدم بردارید و همین امر موجب وارد شدن فشار مضاعفی به عضلات پایین کمر و مفصل ران و کف پا می‌شود.
  • کمردرد
    اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر
  • اما تولیدی سهند با تولید صندل هایی که از پشت بسته میباشند و از کفی نرمی برخوردار هستند. این مشکل را حل کرده است برای دیدن نمونه  صندل های سهند کلیک کنید . 

  • صندل سهند
    اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر
چه نوع کفشی برای کمر درد مناسب است؟
کفش طبی غالبا یکی از بهترین انتخاب‌ها در این زمینه به شمار می‌رود. دلیل انتخاب این نوع کفش قیمت ارزان آن است و اینکه عوارض نامطلوب آن بسیار کم است. تحقیقات نشان داده کمر درد بعضی بیماران به خاطر استفاده از کفش طبی به مقدار قابل توجهی کمتر شده است.
ویژگی های کفش طبی چیست؟
  • هدف تولید کفش طبی برطرف کردن دردهای اسکلتی-عضلانی بوده به همین دلیل است  که به خوبی می‌توانند از کمر، پا و مهمتر از آن از مچ و کف پا حمایت کنند.
  • طراحی علمی این نوع کفش باعث شده تا هم از پا محافظت کند و آن را قوی و پایدار کند به علاوه انعطاف‌پذیری بالایی هم داشته باشد.
  • اگر سبک زندگی یا شغلاتان به صورتی است که باید مدت طولانی روی پا بایستید، کفش نامناسب قطعا باعث ایجاد مشکلاتی مانند کمر درد و پا درد می‌شود. کفش‌های طبی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حمایت حداکثری از پا را ارائه دهند و از درد و فشار نیز کم کنند.
  • ویژگی دیگری که کفش‌های طبی دارند این است که گردش خون را بهبود می‌بخشند. وقتی از کفش‌های نامناسب استفاده می‌کنیم در ابتدا متوجه اختلال در خون‌رسانی نمی‌شویم اما مدتی که بگذرد انجام دادن ساده‌ترین کارها برایمان سخت می‌شود و همینطور پا ورم می‌کند.
*نکته ی مهم هنگام خرید کفش طبی این است که بهترین نوع کفش متناسب با مشکل خاصی که دارید انتخاب کنید.

جریان بهتر خون

افراد دیابتی که زیاد راه می‌روند و به نوروپاتی دیابتی مبتلا شده‌اند یا آسیب عصبی در نتیجه مشکلات جریان خون دیابتی دارند، می‌دانند که بزرگترین خطر لزوماً دردی نیست که شما احساس می‌کنید، بلکه آن چیزی است که احساس نمی‌کنید. این بی‌حسی می‌تواند مشکلات پا را که به آرامی در حال پیشرفت است پنهان کند که ممکن است در طولانی مدت درمان نشوند و عوارض جدی ایجاد کنند.

کفش‌های طبی اجازه می‌دهند پا به راحتی در کفش حرکت کند و فضای راحتی را فراهم می‌کند و از این طریق قادر به اصلاح مسائل جریان خون و بهبود گردش خون در پاها هستند. کفش طبی می‌تواند برای کسانی که از درد عصبی رنج می‌برند یک تسکین بزرگ باشد و کسانی که از نوروپاتی دیابتی رنج می‌برند ممکن است گزینه دیگری به جز پشتیبانی ارائه شده توسط کفش ارتوپدی راحت و شیک نداشته باشند.

صندل زنانه
اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر

کفی قابل جابجایی

نکته: کفی قابل جابجایی برای افراد دیابتی و افرادی که مستعد عفونت هستند مفید است.

محافظ پاشنه

امروزه بیشتر کفش‌ها بسیار سست و بی‌دوام هستند. محافظ پاشنه پایداری را به کفش اضافه می‌کند. اگر انگشت شست خود را به پشت پاشنه کفش فشار دهید و پاشنه پا به راحتی به سمت داخل خم شود، کفش دارای محافظ پاشنه محکم نیست. به دنبال کفش‌هایی باشید که پاشنه آن‌ها به گونه‌ای ساخته شده باشد که در برابر این فشار مقاومت کنند.

نکته: محافظ پاشنه محکم برای افرادی که درد مکرر پاشنه پا را تجربه می‌کنند و به هنگام ایستادن یا راه رفتن نیاز به پایداری بیشتری دارند، مناسب است.

بستر پای محصور

کفش باید مانند شکل پای شما محصور شود. سعی کنید شکل پای خود را روی یک تکه کاغذ رسم کنید. حالا آن شکل را با شکل آن کفش‌های دردناکی که پوشیده‌اید مقایسه کنید. خواهید دید که تفاوت بزرگی بین این دو شکل وجود دارد. کفش‌های طبی به شکل طبیعی کف پای شما هستند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتواند پاهای شما را در تمام منحنی‌های آن قرار دهد.

نکته: یک بستر پای محصور محکم برای افراد مبتلا به آرتروز و افرادی که هنگام ایستادن یا راه رفتن دچار مشکل می‌شوند، مفید است.

پاشنه کوتاه

آیا می‌دانید پوشیدن کفشی که پاشنه کوتاهی دارد می‌تواند برای پاهای شما مفید باشد؟ ارتفاع پاشنه یک و نیم اینچ تا یک اینچ در واقع می‌تواند برای پاها و کمر شما مفید باشد زیرا آن‌ها تعادل و قدرت عضلانی را در پای شما ایجاد می‌کنند. شما متوجه خواهید شد که کفش طبی ارتفاع زیادی دارند. متخصصان پا برای بهترین پشتیبانی از راه رفتن، توصیه می‌کنند که از پوشیدن کفش‌های کاملاً صاف و پاشنه بلند خودداری کنید.

نکته: یک پاشنه کوتاه می‌تواند به افرادی که از پینه پا رنج می‌برند کمک کند.

 

داخل کفش بدون درز 

بسیاری از کفش‌های ارزان قیمت دارای درز و بخیه در قسمت داخلی هستند. در مقابل، کفش‌های طبی دارای فضای داخلی صاف هستند. فضای داخلی یکپارچه برای افرادی که پوست حساس دارند و بنابراین مستعد تحریک پا و آسیب‌دیدگی هستند از اهمیت بالایی برخوردار است

نکته: فضای داخلی یکپارچه برای افراد مبتلا به دیابت یا ادم لنف بسیار مفید است.

اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر

مواد قابل هواگیری

کفش‌های طبی از مواد قابل هواگیری ساخته شده‌اند که به کاهش رطوبت و به افزایش گردش هوا در اطراف پا کمک می‌کند. برای داشتن بهترین هواگیری از مواد مصنوعی و به اصطلاح چرم دست ساز خودداری کنید.

نکته: پوشیدن کفش‌هایی که هواگیری خوبی دارند برای ورزشکاران و افرادی که مستعد ابتلا به عفونت‌های قارچی هستند بسیار مفید خواهد بود.

 

با افزایش سن، قسمت‌هایی از بدن ما شروع به تجزیه می‌کند، بنابراین اغلب افراد مسن به کفش طبی احتیاج دارند. با این حال، کفش‌های طبی فقط مربوط به سالمندان نیست. مکانیک پای ضعیف افراد را در هر سنی تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین کفش طبی اغلب برای جوانان نیز توصیه می‌شود. خوشبختانه، کفش‌های طبی از سبک‌های ناخوشایند و سیاه سال‌های گذشته بسیار فاصله گرفته‌اند. امروزه تعدادی از گزینه‌های نسبتاً شیک برای افراد در هر سن و سلیقه‌ای وجود دارد.

اگر فکر می‌کنید کفش طبی به سود شما خواهد بود، با یک متخصص معتبر پا صحبت کنید. متخصص پا یک ارزیابی کامل از اندام تحتانی شما انجام می‌دهد و به شما می‌گوید که آیا کفش طبی به شما کمک می‌کند یا خیر. متخصص پا همچنین پاهای شما را به درستی اندازه‌گیری می‌‎کند و به شما اطلاع می‌دهد که کدام نوع کفش طبی برای کدام نوع و وضعیت پا مورد نیاز است. فقط به این دلیل که یک کفش به عنوان “طبی” طبقه بندی می‌شود،

تضمین نمی‌کند که کیفیت آن یکسان باشد و همان مزایایی را که سایر کفش‌های طبی ارائه می‌دهد داشته باشد. کلینیک سلامت امید تمام توصیه‌های مورد نیاز شما را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید کفش‌هایی را انتخاب کنید که بیشترین سود را برای شما به همراه داشته باشد، بنابراین می‌توانید فعال و بدون درد بمانید.

کفش طبی مناسب می‌تواند تفاوت زیادی در کیفیت زندگی شما ایجاد کند. در اینجا چند نکته برای انتخاب کفش مناسب آورده شده است.

اهمیت و فواید کفش طبی برای سلامت پا و کمر

  • پاهای خود را اندازه بگیرید. اندازه پاهای ما با افزایش سن تغییر می‌کند. فکر نکنید که هنوز اندازه مناسب کفش خود را می‌دانید. همچنین معمولاً یک پا بزرگتر از پای دیگر است. هر دو پایتان را اندازه بگیرید و سپس کفش‌هایی را انتخاب کنید که پای بزرگتر را در خود جا دهد.
  • اندازه کفش در مارک‌های مختلف متفاوت است. هر دو لنگه کفش را امتحان کنید و مهم نیست که اندازه آن‌ها روی برچسب چیست.
  • هنگام خرید کفش، رد پای خود را با خود ببرید. کفش‌هایی را که در نظر دارید در روی رد پای خود قرار دهید و اگر شکل آن‌ها با هم مطابقت نداشت، حتی آن‌ها را امتحان نکنید.
  • بعدازظهرها کفش بخرید. اندازه پاها در طول روز، بخصوص در هوای گرم، افزایش می‌یابد، بنابراین اگر تا اواخر بعد از ظهر منتظر بمانید، بهترین سایز کفش را پیدا خواهید کرد.
  • سعی کنید کفش را با یک جوراب مناسب امتحان کنید. هنگامی که کفش را امتحان می‌کنید، یک جفت جوراب به همراه داشته باشید تا بپوشید. به کفش‌های باریک و یکبار مصرف که بسیاری از فروشگاه‌های کفش می‌فروشند بسنده نکنید. آن‌ها بسیار نازک هستند و بنابراین به درستی مناسب پای شما نخواهند بود.
  • بایستید و با کفش‌ها راه بروید. فضای ایده‌آل بین بلندترین انگشت پا و انتهای کفش یک ربع تا نیم اینچ است. انگشتان پا را بچرخانید تا مطمئن شوید فضای کافی برای انگشتان پا وجود دارد. همچنین، اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای جلوی پا شما وجود دارد و اینکه پاشنه‌ پای شما به طور محکم (اما نه سفت) در کفش جای گرفته است.
  • به عرض کفش توجه کنید. خودتان را متقاعد نکنید که کفش‌های تنگ با پوشیدن جا باز می‌کنند. اطمینان حاصل کنید که اکنون آن‌ها برای پای شما مناسب هستند. به خاطر داشته باشید که خرید کفش‌های پهن‌تر لزوما مشکل کفش‌های نامناسب را برطرف نمی‌کند.
  • به دنبال برچسب‌ها، درزها یا سایر مواد احتمالاً تحریک کننده، فضای داخلی کفش را احساس و بازرسی کنید.
  • کف کفش را بررسی کنید. آیا آن‌ها پای شما را در برابر اشیاء تیز محافظت می‌کنند، کف پای شما را حمایت و از ضربه محافظت می‌کنند؟ سعی کنید کفش را با قدم زدن روی یک کف سخت و همچنین کف فرش امتحان کنید.
  • تشخیص دهید که کفش‌های باکیفیت نسبت به کفش‌های ارزان قیمت قیمت بیشتری دارند. با این حال، خواهید فهمید که آن‌ها دوام بیشتری دارند و به همین دلیل در طولانی مدت ارزان‌تر هستند.
  • برای مشاوره و خرید با مدیر فروش سهند تماس بگیرید : 02191300014

    شماره واتساپ : 09015855580

    پیج اینستاگرام سهند : sahanshoes_co

    خریدی بدون واسظه و مستقیم از تولیدی برند سهند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال به کل کشور
تضمین اصالت و کیفیت کالا

فروش عمده و مستقیم از کارخانه

۶ ماه ضمانت